دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل : word
حجم فایل : 18160 KB
تعداد صفحات : 124
بازدیدها : 373
برچسبها : دانلود مقاله انتقال تصویر دوربین مدار بسته
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلپروژه و پایان نامه انتقال تصویر با دوربین های مدار بسته
پروژه پایانی حاضر در شش فصل کلی تهیه شده است: فصل اول معرفی تجهیزات دوربین های مدار بسته، فصل دوم سیستم های (CCTV)، فصل سوم تکنولوژی های معمول دوربین های مداربسته، فصل چهارم دوربین های تحت شبکه Network camera، فصل پنجم نحوه باز و بست کردن اتصالات DVR و تنظیمات نرم افزاری، فصل ششم انتقال تصویر
چکیده
امروزه استفاده از سیستم های نظارت تصاویری به عنوان یکی از پارامترهای مهم مدیریت در مراکز صنعتی و اداری جهت نظارت بر محیط فیزیکی و نظارت بر کارکنان و عملکرد مطلوب تجهیزات در جهت کنترل و مدیریت کار آمد رایج می باشد.
این سیستم ها که با نام سیستم های تلویزیونی مدار بسته (CCTV) معروف است گاهی با نام مخفف (ccve) تجهیزات ویدئویی مدار بسته نیز از آن یاد می شود.
امروزه در مراکز صنعتی و اداری جهت نظارت بر محیط فیزیکی و نظارت بر کار کارکنان یا کار گران در جهت کنترل و مدیریت بهتر و کار آمدتر به وفور از سیستم های تلویزیونی مدار بسته (closed circuit TV) استفاده می شود.
در پایان، انتقال تصویر از طریق اینترنت و استفاده آن با موبایل آموزش داده می شود.
Digital video recorder دستگاهی است که تصاویر را بصورت دیجیتال، مانند دیسک های فلش یا هارد دیسک ها ذخیره می کنند که با در نظر داشتن افزایش ظرفیت و کاهش قیمت این نوع از حافظه ها، امروزه سیستم های DVR توانایی ضبط زمان بیشتری از تصاویر را در مقایسه با ضبط کننده های آنالوگ (CVR) که امکان ذخیره تصاویر بر روی کاست های ویدئویی را داشتند، فراهم می آورند.
بر اساس کاربرد در پروژه های مختلف فاکتورهایی که در سیستم DVR موثر می باشند عبارتند از:
1) تعداد دوربین های قابل پشتیبانی
2) نرخ فریم در ثانیه (fps)
3) فناوری فشرده تصاویر
4) ظرفیت حافظه های مورد پشتیبانی
5) قابلیت کنترل از راه دور
6) قابلیت تشخیص حرکت (motion detection)
7) توانایی زمانبندی (scheduling)
8) توانایی ضبط تصاویر بر روی CDیا DVD توسط CD/DVD به عنوان نسخه های پشتیبان
9) قابلیت اتصال حافظه های Flash
یک دوربین را می توان به عنوان چشم انسان در نظر گرفت،زمانی که نور وارد دوربین می شود بوسیله سنسورهای تبدیل تصویر ،CCD ،به سیگنالهای الکترونیکی تبدیل می گردد. دست مانند آنچه در شبکیه چشم انسان اتفاق می ا فتد. سپس این سیگنالهای الکترونیکی به یک نمایش دهنده مانند تلویزیون فرستاده می گردد.
چشم انسان تقریبا یک عدسی کروی با قطر 5/2 سانتی متر می باشد که از چندین لایه درونی ترین آنها شبکیه نام دارد تشکیل شده است. ماهیچه های اطراف چشم اندازه لنز را تنظیم می کنند که این کار چشم را قادر به زوم (zoom) کردن روی اشیاء می کند. وظیفه عدسی چشم ،فرم و شکل دادن به تصویری است که توسط میلیون ها سلول گیرنده مخروطی (cone) و میله ای (rod) گرفته شده و بر روی پرده شبکیه افتاده است، می باشد. سلول های میله ای به یک عصب معمولی که از انتها به شبکیه ختم می شود و فقط در سطح نور پایین فعال است متصلند و سلول های مخروطی هرکدام به یک عصب اتصال دارند. آنها در نورهای شدیدتر، بیشتر فعالند و میزان درک ما از رنگ ها را نوع فعالیت این مخروط ها مشخص می کند در میان شبکیه ناحیه ای بنام نقطه کور وجود دارد که در آن هیچ گیرنده ای موجود نیست. در این ناحیه اعصاب به صورت جداگانه به عصب بینایی که سیگنالهای دریافت شده را به قشر بینایی مخ انتقال می دهند، وصل می شود.
خرید و دانلود آنی فایل